lux shine

Mаšinsko izvlačenje vlage iz prostorija

Mašinsko isušivanje vlage iz prostorija je proces izvlačenja vlage uz pomoć specijalno konstruisanih mašina za tu svrhu.

Jedna od glavnih funkcija sušača vlage, odnosno mašina za izvlačenje vlage, jeste ubrzavanje procesa izgradnje novih objekata, što podrazumeva sušenje košuljica, kao i sušenje zidova i podova pre obrade. Proces izgradnje korišćenjem naših mašina za sušenje vlage ubrzava se i do 4 puta.

U slučaju havarije nastale poplavama, kvarom vodovodnih cevi ili prokišnjavanjem u vašim podrumima, garažama, skladištima i magacinskim prostorima naše mašine efikasno otklanjaju svu vlagu iz zidova, podova i plafona.

stambena-jedinica-front

Mašinsko sušenje omalterisanih zidova

Sušenje sveže omalterisanih zidova, kao i sušenje sirovog parketa pre montiranja spadaju u kategoriju usluga koje naši isušivači obavljaju. Sušenje sveže omalterisanih zidova je jako važno, jer se time sprečava nastanak i razvijanje buđi, koja nastaje ostatkom vlage u zidovima.

cukarica-front

Sušenje podova i sirovog parketa

Sušenje sirovog parketa obavlja se profesionalnim nemačkim mašinama koje poseduju snažne ventilatore za kruženje vazduha čiji je maksimalni protok 1100 kubnih metara po satu.

Takođe, od velikog je značaja ako su podovi na koje se parketi postavljaju suvi, jer se time sprečava podizanje i deformitet parketa, koje nastaju zaostaktom vlage u podovima.

hala-front

Sušenje betonskih košuljica

Neophodno je napomenuti da se prilikom ugradnje drvenih podnih obloga velika pažnja mora posvetiti vlažnosti same košuljice koja ne sme biti viša od 2.5%, što nas dovodi do toga da je sušenje betonskih košuljica jako bitan proces.

Dehumidifikatori takođe efikasno otklanjaju i saniraju probleme sa kondenzacijom, koja može dovesti do stvaranja infekcija, bakterija, virusa i grinja, ali i neprijatnih mirisa u prostorijama.

lux shine

Način rada mašina

Trotec industrijski odvlaživači prostora izlvače do 127 litara vode na dan, rade bez gašenja, poseduju kontejnere za prikupljanje vode tokom procesa izvlačenja vlage velikih kapaciteta ( do 120 litara ), što omogućava višednevni kontinuirani rad mašina bez prisustva ljudi. Jedna Trotec mašina može da osuši prostor do 440 metara kvadratnih.

Naše mašine su praktične i za manje prostorije kao što su kupatila, podrumi, garaže, vikendice, vešeraji i garsonjere. Karakterišu ih izuzetna snaga, kompatibilnost i jako niska potrošnja električne energije. Mašine su  izdržive konstrukcije i imaju visok efekat odlvaživanja na niskim temperaturnim uslovima.

konsulatacije 24/7

Pozovite: +381 63 80 55 001

Imate pitanja ili nedoumice? Budite slobodni da nas kontaktirate za informacije.